Big Step

BigStep

.

Infiintata in 2011, bigstep.ro a cunoscut o dezvoltare constanta, ajungand in prezent sa fie cel mai important actor de pe piata comercializarii incaltamintei pentru copii.

Cashback BigStep - Reduceri, promotii, oferte
4%
cashback
personal
1.5%
cashback
prieteni
Accesează magazinul BigStep

Detalii Cashback BigStep

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online BigStep și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 4% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online BigStep, tu primești automat 1.5% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online BigStep?
cashbackincaltaminteincaltaminte baietiincaltaminte copiiincaltaminte fete

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin BigStep

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo