CitGroup

CitGrup

.

CitGrup este cel mai mare magazin IT Refurbished (recertificate) din Romania. Ai in permanenta acces la peste 100.000 de produse in stoc din categorii precum Laptopuri, Calculatoare, Monitoare. Workstation , Servere, Imprimante, UPS-uri, Retelistica, Sisteme POS, Accesorii si Componente IT

Cashback CitGrup - Reduceri, promotii, oferte
4%
cashback
personal
1.5%
cashback
prieteni
Accesează magazinul CitGrup

Detalii Cashback CitGrup

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online CitGrup și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 4% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online CitGrup, tu primești automat 1.5% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online CitGrup?
accesorii ITcalculatorcashbackcomponente ITimprimantalaptopmonitorserverUPS

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin CitGrup

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo