Kettler

Kettler

.

Marca KETTLER simbolizeaza calitatea germana, stilul şi durabilitatea şi este recunoscuta la nivel global precum unul dintre cei mai mari producatori de aparatura destinata sportului si fitnessului.

Cashback Kettler - Reduceri, promotii, oferte
6%
cashback
personal
2%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Kettler

Detalii Cashback Kettler

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Kettler și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 6% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Kettler, tu primești automat 2% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Kettler

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo