Rechizitele mele

Rechizitele mele

.

Rechizitelemele.net este un magazin online lansat in septembrie 2011 si se bucura de o popularitate in continua crestere in randul tinerilor si al mamelor. Este un site care a adunat tot ceea ce are nevoie un elev pe parcursul unui an scolar: pixuri, ghiozdane, caiete si manuale.

Cashback Rechizitele mele - Reduceri, promotii, oferte
5%
cashback
personal
2%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Rechizitele mele

Detalii Cashback Rechizitele mele

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Rechizitele mele și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 5% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Rechizitele mele, tu primești automat 2% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online Rechizitele mele?
caietcashbackghiozdanmanualpenarpixrechizitestilou

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Rechizitele mele

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo