Russel Hobbs

Russell Hobbs

.

Cu o traditie de 60 de ani in Marea Britanie, Russell Hobbs a ajuns official pe piata din Romania prin magazinul exclusiv monobrand https://www.russellhobbs.ro. Brandul de electrocasnice mici se bazeaza pe inovatie si design, avand obiectivul de a infrumuseta casele si vietile oamenilor.

Cashback Russell Hobbs - Reduceri, promotii, oferte
2.5%
cashback
personal
1%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Russell Hobbs

Detalii Cashback Russell Hobbs

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Russell Hobbs și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 2.5% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Russell Hobbs, tu primești automat 1% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online Russell Hobbs?
blendercafetieracashbackcuptorelectrocasnicefier de calcatmixerrobot bucatarietoaster

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Russell Hobbs

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo