Usb mania

USB Mania

.

USBmania.ro a aparut in online-ul romanesc in august 2007, ca magazin de nisa, cu gadget-uri usb, pentru toti cei care isi petrec ore in sir in fata computerului.

Cashback USB Mania - Reduceri, promotii, oferte
5%
cashback
personal
2%
cashback
prieteni
Accesează magazinul USB Mania

Detalii Cashback USB Mania

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online USB Mania și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 5% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online USB Mania, tu primești automat 2% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online USB Mania?
cadouricadouri biroucadouri usbcashbackpentru birou

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin USB Mania

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo