8 noi parteneri Pingoo Cashback

2014

O veste excelentă: de astăzi, lista partenerilor comerciali Pingoo Cashback s-a extins cu încă 8 branduri. Astfel, ca membru Pingoo Cashback, poți achiziționa, cu avantaje financiare – bani înapoi la fiecare cumpărătură, produse de înaltă calitate de la 8 noi parteneri din 6 domenii diferite. Aceștia sunt:

Auto
RCA-Ieftin – un brand cunoscut, cu o vechime de peste 6 ani în piață, de la care puteți achiziționa polițe RCA la cele mai mici prețuri.

Birotică
Depozitul de Papetărie – este printre cele mai mari magazine online de profil din România, ce oferă instrumente de scris, produse de birotică și papetărie de cea mai bună calitate.

Home&Deco
4interior – locul de unde îți asiguri tot ce este necesar într-o casă, de la mobilier, covoare, corpuri de iluminat si șeminee, la decorațiuni, lenjerii de pat, veselă și produse pentru masă.
Bellesser – produse de cea mai bună calitate pentru casă și lifestyle de la furnizori și designeri din toată lumea.

Cărți
Editura Litera – magazinul online al celebrei edituri, de unde puteți achiziționa cărți din toate domeniile de interes

Ceasuri
TopCeas – unul dintre cele mai mai mari și cunoscute magazine online de ceasuri din România ce colaborează doar cu vânzători autorizați din Europa (Germania, Anglia) și comercializează numai ceasuri originale.

Cadouri
Gifts Boutique – un boutique online de cadouri pentru toate genurile, pentru copii, pentru casă, birou, sau potrivite pentru orice sărbătoare sau hobby.
Gift Market – un important magazin online de cadouri. Poți achiziționa cadouri pentru bărbați, pentru femei, pentru casă, pentru birou sau specifice sărbătorilor.

Vă urăm spor la cumpărături și la cât mai multe beneficii financiare cu Pingoo Cashback. Încheiem constant noi parteriate pentru a fi siguri că oferim membrilor Pingoo Cashback o cât mai mare varietate de produse de cea mai bună calitate de la parteneri cu renume pe piața autohtonă și nu numai.
Puteți consulta aici întreaga listă de parteneri.

Comentarii, păreri, opinii "8 noi parteneri Pingoo Cashback"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo