ClickShop – cel mai nou partener Pingoo Cashback

2014

De curând, un nou brand important a devenit partener comercial Pingoo Cashback. Este vorba de ClickShop, magazinul online al celor de la Romtelecom. Prin acest parteneriat, platforma noastră realizează o creștere numerică și valorică semnificativă a ofertei de produse din categoria IT&C. ClickShop se alătură astfel deja existenților Azerty, evoMag, F64 și German Electronics.

Prin acest nou parteneriat, membrii Pingoo Cashback beneficiază de și mai multe produse, oferte și promoții. Calitatea produselor și serviciilor sunt garantate de renumele pe care ClickShop, prin Romtelecom, îl are pe piața autohtonă. De accea și propunem acest brand membrilor noștri. Prin Pingoo Cashback și ClickShop, membrii noștri pot achiziționa produse it, electronice, electrocasnice, foto-video, pentru casă și grădină, etc. purtând garanția calității și beneficiind în același timp și de avantaje financiare substanțiale – bani înapoi din fiecare cumpărătură.

Această nouă colaborare urmează drumul clar trasat de către fondatorii Pingoo Cashback – acela de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, asigurând în același timp și câștiguri financiare semnificative pentru cumpărători. Astfel, noi parteneriate avantajoase pentru membrii noștri vor fi încheiate în viitorul apropiat.

Comentarii, păreri, opinii "ClickShop – cel mai nou partener Pingoo Cashback"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo