Cumpără inteligent Primeşti bani înapoi din fiecare cumpărătură

Devino acum membru Pingoo!
50 RON te aşteaptă deja în contul tău de plăţi
+
25% reducere în magazinul Brain Sync

Deschide-ţi cont acum!

Ne bucurăm că vrei să afli mai multe despre cumpărăturile inteligente. Mai jos ai toți paşii de urmat pentru a beneficia de toate avantajele comunităţii de cumpărători Pingoo Cashback.

  • Vrei să beneficiezi de avantaje financiare la peste 100 de magazine cunoscute din România?
  • Vrei să faci economii semnificative?
  • Vrei să ai parte și de venituri suplimentare?

Te invităm să te alături comunității de cumpărători Pingoo Cashback! Am încheiat parteneriate cu peste 100 de magazine importante, din peste 15 categorii de interes. Noi le aducem clienţi, ei ne răsplătesc. Tu, ca membru Pingoo Cashback, pentru că faci cumpărături de la partenerii noştri, primeşti de la noi bani cash înapoi din fiecare cumpărătură efectuată.

Ce trebuie să faci e foarte simplu.

Îţi faci cont

Îți faci cont pe Pingoo, contul este gratuit! Completezi toate datele tale, inclusiv contul bancar, pentru a-ți putea transfera câștigurile.

Accesezi magazinul

Te loghezi pe Pingoo și accesezi magazinul online al partenerului din secţiunea Parteneri. Astfel şi noi şi partenerul ştim cine eşti.

Cumperi de la parteneri

Efectuezi cumpărătura dorită la partener, alegând orice metodă de plată și transport, iar el ne va informa despre comanda ta.

Primeşti bani înapoi

În contul tău Pingoo vei primi un procent din valoarea cumpărăturii , pe care ţi-l vom returna cash în contul tău bancar.

Vrei să câștigi și mai mult?

Ca membru Pingoo ai această posibilitate.

Doar povesteşte şi prietenilor tăi despre Pingoo, sigur vor fi interesaţi! Avem ca parteneri branduri de succes din toate domeniile. Prietenii tăi nu vor face alte cumpărături decât cele pe care le fac în fiecare zi.
Utilizează uneltele de promovare disponibile în contul tău pentru a-i informa de toate aceste avantaje și vom ştii că de la tine au aflat de noi.

Ce vei căştiga?

  • Bonusul Pingoo – adică bani cash din toate cumpărăturile efectuate de prietenii tăi la partenerii noştri. Asta în semn de mulțumire că ne-ai recomandat și că ai ajutat la dezvoltarea acestei comunități.

Devino acum membru Pingoo!
50 RON te aşteaptă deja în contul tău de plăţi
+
25% reducere în magazinul Brain Sync

Deschide-ţi cont acum!

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback