Cumpărăturile inteligente cu Pingoo Cashback

2014

Cumpărăturile inteligente, în viziunea Pingoo Cashback, sunt un mod de a cumpăra produse de calitate, de la branduri de încredere, cu beneficii financiare semnificative atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți. De aceea, misiunea Pingoo Cashback a fost dintotdeauna asigurarea unei interfețe, a unei platforme, în care să se regăsească din plin acest concept.

Pentru vizitatorii site-ului nostru, existența unui mod de a cumpăra beneficiind de discount-uri la cele mai importante brand-uri de pe piața autohtonă este bineînțeles un mare avantaj. Dovadă stă creșterea exponențială pe care a avut-o platforma Pingoo Cashback încă de la lansare. Sistemul implementat de noi nu utilizează vouchere cadou, puncte, cupoane sau alte forme similare de bonificație, ci am ales să oferim bani înapoi cash din fiecare cumpărătură realizată de un membru Pingoo Cashback pe site-ul partenerului.

Practic, ceea ce trebuie să facă un vizitator pe site-ul nostru este în primul rând să își creeze cont, pentru a putea fi identificat. După aceea, el poate previzualiza anumite selecții de produse ale brand-urilor partenere sau poate să navigheze direct de pe platforma noastră pe site-ul partenerului. Noi inregistram acest eveniment, iar când utilizatorul cumpără de la partener, noi afișâm membrului această cumpărătură în contul său Pingoo. Pentru fiecare cumpărătură înregistrată în contul Pingoo Cashback, membrul nostru primește înapoi un procent din aceasta. Aceste sume sunt transferate cash în contul său bancar.

Pentru că dorim ca această comunitate de cumpărători Pingoo să crească, am realizat un sistem în care fiecare membru își poate majora semnificativ câștigurile, fără a fi nevoie să efectueze nicio cumpărătură. Astfel, pentru fiecare persoană recomandată care își face cont pe Pingoo Cashback, membrul Pingoo primește un procent din fiecare cumpărătură a respectivei persoane la partenerii noștri. Mai mult, daca persoana în cauză recomandă la rândul ei alte persoane, membrul Pingoo primește procent și din toate cumpărăturile acestor persoane. Astfel, prin acest sistem implementat, un membru Pingoo primește procent din toate cumpărăturile persoanelor aflate pe 2 nivele de recomandare – directe și indirecte.

Am dorit astfel să răsplătim fiecare membru pentru aportul său esențial la creșterea platformei Pingoo Cashback printr-un sistem de bonusuri care să-i aducă beneficii financiare cât mai mari. Astfel, un membru Pingoo nu primește doar bani cash din fiecare cumpărătură proprie, dar poate genera venituri pasive semnificative, primimd comisioane din toate cumpărăturile persoanelor alflate pe linia sa de recomandare.

Acesta este de fapt conceptul de cumpărături inteligente în viziunea noastră. Misiunea a fost să transformăm Pingoo Cashback nu doar într-o platformă de reduceri, ci și într-o sursă de venit și am reușit!

Comentarii, păreri, opinii "Cumpărăturile inteligente cu Pingoo Cashback"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo