Despre Pingoo Cashback

Fiecărui utilizator îi oferim bani cash înapoi din fiecare cumpărătură.

Înființată în 2012, Pingoo este o platformă de cumpărături online cu capital 100% românesc, ce oferă membrilor săi produse și servicii de la peste 100 de partenerii comerciali cu renume în România. Echipa noastră este foarte tânără și entuziastă și are ca scop dezvoltarea unei comunități puternice de cumpărători online cărora Pingoo să le ofere o serie de avantaje substanțiale de care să beneficieze pe termen lung. În acest scop, Pingoo are grijă ca membrii săi să aibă parte de produse și servicii de înaltă calitate la prețuri substanțial reduse, garantând partenerilor comerciali o comunitate fidelă de cumpărători, într-un sistem în care toată lumea câștigă.

Conceptele implementate de Pingoo sunt inovatoare și pioniere pe acest segment de piață și se traduc într-un program de fidelizare foarte avantajos pentru membrii săi. Nu utilizăm puncte, vouchere sau alte sisteme de fidelizare, ci fiecărui utilizator îi oferim bani cash înapoi din fiecare cumpărătură efectuată pe site-ul Pingoo, dar și din fiecare cumpărătură efectuată de prietenii invitați de acesta în comunitatea Pingoo. Pentru că avem vise mari, iar dumneavoastră sunteți parte principală din ele, dorim astfel să vă răsplătim pentru implicarea și suportul oferit în dezvoltarea acestei comunități.

Am creat astfel o platformă online în care am transpus toate aceste idei și avantaje pentru dumneavoastră. Așteptăm mereu recomandările și sugestiile dumneavoastră pentru că ne dorim ca în permanență să progresăm în a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo