Doi ani de Pingoo Cashback – am dublat toate avantajele

2014

Salut, draga membru Pingoo!

Inca de la inceputurile Pingoo Cashback, acum mai bine de doi ani, ti-am promis un serviciu de calitate, un serviciu pentru tine, dedicat tie. Am incercat ca in tot acest timp sa iti oferim solutiile cele mai bune la momentul respectiv pentru doua din preocuparile tale importante: cumparaturi inteligente si venit pasiv.

Luna de luna am reactualizat lista de parteneri, adaugand constant parteneri de incredere, iar unde si cand a fost nevoie, am preferat sa renuntam la unii dintre ei (parteneri care dintr-un motiv sau altul, la un moment dat, s-au dovedit a fi neseriosi). Reusim sa tinem lista partenerilor mereu deschisa, tocmai pentru ca te ascultam in primul rand pe tine, clientul Pingoo Cashback. Ne-au fost extrem de utile toate feedback-urile primite. Ele ne-au ajutat si ne-au motivat sa marim lista parterilor, dar sa si luam masuri atunci cand unul din parteneri nu isi indeplinea promisiunile (ori nu oferea reducerea afisata, ori nu platea comisioanele la timp).

Acesti doi ani ne-au facut mai puternici, tot datorita tie. Crescand atat de frumos si armonios comunitatea de cumparaturi Pingoo Cashback, noi la randul nostru, am putut renegocia absolut toate comisioanele pentru tine. Ce inseamna asta mai exact? Incepand cu 1 iulie 2014 majoritatea comisioanelor personale (comisione din cumparaturi proprii) si a celor de prietenie (comisioane din cumparaturile prietenilor) au fost dublate. Avantajete tale automat au fost dublate! Orice cumparatura de la partenerii Pingoo Cashback, folosind portalul www.pingoo.ro, iti intoarce comisioane de cashback duble. La fel, orice cumparatura facuta de prietenii recomandati de tine, iti intoarce comisioane de cashback duble.

Si pentru ca la noi, vestile bune nu se termina niciodata, afla ca foarte mutle comisioane au fost chiar triplate. Mai mult, iti promitem o dezvoltare continua a retelei de parteneri de unde tu poti face cumparaturi avand atat de multe avantaje. In acest sens, poti oricand sa ne trimiti un email folosind formularul de feedback din website pentru a ne propune parteneri noi.

Iti multumim inca odata pentru ca esti client Pingoo Cashback, iti multumim pentru implicarea ta si nu in ultimul rand iti multumim pentru increderea acordata inca din prima luna de la lansare.

Spor la cumparaturi inteligente!
Echipa Pingoo Cashback

Comentarii, păreri, opinii "Doi ani de Pingoo Cashback – am dublat toate avantajele"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo