F64 si evoMag – noii parteneri Pingoo Cashback

2014

În luna Martie, lista partenerilor comerciali Pingoo Cashback s-a îmbogățit cu doi noi membri. Este vorba de binecunoscutele brand-uri F64 si evoMag, prin aceste parteneriate platforma noastră dorind să crească semnificativ oferta de produse din categoria IT&C, cei doi parteneri alăturându-se deja existenților Azerty și German Electronics.

Parteneriatul cu renumitul retailer online de echipamente și accesorii foto-video F64 va aduce un plus de varietate și calitate pasionaților și profesioniștilor din domeniu, membrii Pingoo Cashback având astfel acces la mii de produse de la cei mai importanți producători mondiali, precum Canon, Sony, Nikon și mulți alții. Aparate foto, camere video, carduri de memorie, blitz-uri, obiective, trepiede, etc. și tot ce ai nevoie pentru a fi un profesionist în domeniu, sau poate doar un pasionat foarte bine echipat, poți cumpăra acum de la F64 cu beneficiile cashback oferite de Pingoo.

EvoMag este printre cei mai importanți retaileri online de echipamente IT&C, cu o vechime de peste 7 ani pe piața din România. Prin parteneriatul cu evoMag, membrii Pingoo Cashback au numai de câștigat: echipamente it, electronice, electrocasnice, foto-video și multe altele pot fi achizitionate acum cu avantaje cashback prin platforma noastră. Calitatea produselor și serviciilor sunt garantate de renumele pe care evoMag și l-a creat de-a lungul întregii sale activități și este principalul motiv pentru care propunem acest brand membrilor nostri.

Prin cele două parteneriate, Pingoo Cashback își continuă astfel misiunea de a oferi membrilor săi o varietate cât mai mare de produse de cea mai înaltă calitate, de la parteneri de încredere și renumiți pe piața autohtonă și internațională, cu beneficii financiare semnificative și anume bani înapoi la fiecare cumpărătură. Vom continua să creștem lista partenerilor, căutând mereu cele mai bune soluții pentru membrii noștri.

Echipa Pingoo Cashback

Comentarii, păreri, opinii "F64 si evoMag – noii parteneri Pingoo Cashback"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo