La Femme, dEpurtat și TopShop – cei mai noi parteneri Pingoo Cashback

2014

Începând cu luna mai, Pingoo Cashback și-a extins lista partenerilor comerciali cu încă 3 branduri. Este vorba de La Femme, dEpurtat și TopShop. Prin aceste parteneriate, platforma noastră dorește să crească oferta din categoriile fashion femei, casă & grădină, electronice și cosmetice. Astfel, membrii Pingoo Cashback pot achiziționa, cu avantaje financiare – bani înapoi la fiecare cumpărătură, produse de înaltă calitate de la 3 noi parteneri.

Magazinele La Femme au o vechime de peste 15 ani în piața românească, un brand consolidat ce reflectă calitate și seriozitate. Prin intermediul magazinului online, La Femme comercializează produse destinate clientelei feminine, de la articole vestimentare – rochii, fuste, topuri , pantaloni, geci & sacouri, până la accesorii fashion – genți, bijuterii, etc.. Paleta de produse este extrem de variată și cuprinde peste 450 de modele, La Femme promovând un still smart casual.

dEpurtat este unul dintre magazinele online având o ascensiune spectaculoasă în ultimii ani. Clienților săi, în special femeile, dEpurtat le propune încălțăminte de înaltă calitate și de o mare diversitate. Astfel, doamnele și domnișoarele pot achiziționa, la prețuri excelente, pantofi, sandale, cizme, platforme, ghete și multe altele.

TopShop este cea mai cunoscută marcă de telemarketing din CEE, prezentă în mai mult de 60 de posturi TV naționale. TopShop propune o gamă de peste 300 de produse din variate domenii de activitate: bucătărie, fitness, sănătate, înfrumusețare, muzică, video, etc. Toate produsele oferite de TopShop au notorietatea cuvenită produselor de înaltă calitate, testate de specialiști din domeniu, la prețuri extrem de competitive.

În viitorul apropiat, vom continua încheierea de noi parteneriate pentru a crește oferta noastră privind cumpărăturile avantajoase. Ne dorim ca toate cumpărăturile realizate uzual de membrii noștri să poată fi efectuate prin intermediul Pingoo Cashback, beneficiind astfel de avantaje finaciare consistente – bani înapoi la fiecare cumpărătură.

Comentarii, păreri, opinii "La Femme, dEpurtat și TopShop – cei mai noi parteneri Pingoo Cashback"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo