Adevarul

Adevarul Shop

.

Magazinul online Adevarul Shop contine peste 12000 de carti de renume, inclusiv binecunoscutele colectii „100 de carti pe care trebuie sa le ai” sau „101 carti de citit intr-o viata”, care au inregistrat de-a lungul timpului un numar record de vanzari.

Cashback Adevarul Shop - Reduceri, promotii, oferte
2.5%
cashback
personal
1%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Adevarul Shop

Detalii Cashback Adevarul Shop

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Adevarul Shop și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 2.5% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Adevarul Shop, tu primești automat 1% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online Adevarul Shop?
carticashback

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Adevarul Shop

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo