Fashion Agenda

Fashion Agenda

.

Magazinul online de haine pentru femei FashionAgenda si-a inceput activitatea in 2010, ca o alternativa a femeilor preocupate de moda si de bunul gust. Propune un stil simplu si elegant dar si tinutele indraznete si inovatoare

Cashback Fashion Agenda - Reduceri, promotii, oferte
7%
cashback
personal
2.5%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Fashion Agenda

Detalii Cashback Fashion Agenda

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Fashion Agenda și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 7% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Fashion Agenda, tu primești automat 2.5% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online Fashion Agenda?
bluzacamasacashbackcolantifashionfustahaine femeiincaltamintepantalonrochiesacou

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Fashion Agenda

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo