German Electronics

German Electronics

.

German Electronics este distribuitorul român al grupului Conrad, lider european în vânzarea la distanță de material electronic, informatic, audio-video, atât pentru publicul larg cât și pentru profesioniști.

Cashback German Electronics - Reduceri, promotii, oferte
2.5%
cashback
personal
1%
cashback
prieteni
Accesează magazinul German Electronics

Detalii Cashback German Electronics

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online German Electronics și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 2.5% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online German Electronics, tu primești automat 1% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin German Electronics

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo