Libris

Libris

.

Libris.ro, una dintre cele mai importante librarii online din Romania, se doreste a fi solutia rapida si eficienta pentru oamenii ocupati dar interesati de cele mai noi aparitii editoriale si muzicale.

Cashback Libris - Reduceri, promotii, oferte
4%
cashback
personal
1.5%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Libris

Detalii Cashback Libris

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Libris și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 4% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Libris, tu primești automat 1.5% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Libris

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo