Okian

Okian

.

Lansat la 1 octombrie 2007, www.okian.ro a fost gândit ca un instrument simplu prin care clienții Okian pot accesa una dintre cele mai vaste resurse de cunoaștere de pe glob: publicațiile în limba engleză.

Cashback Okian - Reduceri, promotii, oferte
4%
cashback
personal
1.5%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Okian

Detalii Cashback Okian

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Okian și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 4% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Okian, tu primești automat 1.5% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Ce produse și beneficii găsești în magazinul online Okian?
cadouricarticarti englezacashbackdidacticebooklimba englezamanuale

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Okian

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo