Tienda

Tienda

.

Tienda.ro activează din anul 2011 pe segmentul produselor de înfrumusețare pentru femei, cu precădere a celor destinate unghiilor tehnice și machiajului, dar și a cosmeticelor pentru ingrijirea feței, a părului, a corpului.

Cashback Tienda - Reduceri, promotii, oferte
4%
cashback
personal
2%
cashback
prieteni
Accesează magazinul Tienda

Detalii Cashback Tienda

CASHBACK personal: Cumpără din magazinul online Tienda și primești automat, după procesarea cu succes a plății la partener, 4% cashback personal pentru toate cumpărăturile proprii.

CASHBACK indirect: Dacă alegi să recomanzi Pingoo și prietenilor tăi, află că la fiecare cumpărătură a lor din magazinul online Tienda, tu primești automat 2% cashback indirect din valoarea tuturor cumpărăturilor lor.

Parteneri din aceeași categorie

Comentarii, păreri, opinii magazin Tienda

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo