Pingoo lansează noua versiune a site-ului

2014

Avem marea plăcere să anunțăm lansarea noii versiuni a site-ului Pingoo Cashback, o versiune cu o serie importantă de modificări atât din punct de vedere a calității interacțiunii utilizatorilor, cât și a calității ofertelor cu care Pingoo Cashback își întâmpină vizitatorii. Vrem astfel ca experiența fiecărui membru pe noul site să fie plină de satisfacții.

Un mare câștig pentru utilizatorii Pingoo Cashback este reînnoirea paletei de parteneri comerciali. Am ales să ne asociem cu mari brand-uri autohtone și internaționale, din toate domeniile, pentru a crește semnificativ calitatea produselor oferite și de a spori gradul de profesionalism și încredere în platforma noastră. Printre aceștia putem enumera MyCloset, Fashion Days, Noriel, Leonardo, Plafar și mulți alții. Am păstrat și oferta de reduceri colective prin încheierea unui parteneriat cu TeamDeals, un jucător important în această piață. Ne propunem să creștem constant lista partenerilor noștri, astfel noi parteneriate vor fi încheiate periodic cu brand-uri de succes în ideea asigurării calității ofertei promovate pe platforma noastră.

Pentru a continua să oferim cu succes avantaje financiare semnificative utilizatorilor, am negociat comisioane preferențiale cu partenerii noștri, astfel încât să putem asigura membrilor Pingoo avantaje cashback cât mai consistente. Astfel, suntem în continuare dedicați promisiunii făcute membrilor Pingoo, de a le asigura beneficii financiare cât mai mari prin utilizarea platformei noastre.

O prioritate pentru noi a fost și îmbunătățirea interfeței cu utilizatorul a site-ului. Astfel, am creat un site mai ușor de accesat, mai intuitiv, în care utilizatorul deține controlul și are o libertate totală. Avantajele cashback, rețeaua de recomandări, uneltele de promovare, totul este foarte transparent și ușor de urmărit.

Vrem însă să vă mulțumim în mod special pentru încrederea acordată platformei noastre și vă asigurăm că, în continuare, ne vom dedica permanentei îmbunătățiri si perfecționări a tuturor aspectelor ce țin de întregul concept al platformei noastre și de îndeplinirea țelului pe care ni l-am propus de la început.

Echipa Pingoo Cashback

Comentarii, păreri, opinii "Pingoo lansează noua versiune a site-ului"

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo