Seminar de Cumpărături Inteligente

Eşti un împătimit al cumpărăturilor online? Cauţi cele mai avantajoase oferte? Vânezi reducerile de sezon? Vrei bani înapoi la fiecare cumpărătură?

Pingoo Cashback te învaţă cum să îţi dezvolţi abilităţi inteligente de consumator. Pingoo Cashback este o platformă de cumpărături online ce oferă membrilor produse şi servicii cu până la 90% reducere şi bani CASH înapoi din fiecare cumpărătură efectuată prin intermediul site-ului, dar şi din fiecare cumpărătură efectuată de catre prietenii carora le-ai recomandat Pingoo.

Înscrierea în acest program este gratuită, iar membrul nu are nici o obligaţie, ci doar avantaje: acces instantaneu la super discount-uri şi oferte, şi cel mai important, câştig pasiv şi independenţă financiară.

Te aşteptăm cu drag la seminarul „Cumpărături Inteligente” organizat la Cafeneaua HOBBY CAFE din strada Sfântul Ştefan 20, Bucureşti, luni 28 octombrie începând cu ora 18:00. Accesul este gratuit.

Seminarul este structurat în două părţi:
Prima parte: introducere în Pingoo Cashback, ce este cashback-ul, cum se dezvoltă abilităţile de cumpărător inteligent.

A doua parte: ce este venitul pasiv, cum funcţionează recomandările Pingoo, strategii şi exemple de lucru, sesiuni de întrebări şi răspunsuri.

Data: 28 octombrie 2013, 18:00
Locaţia: Cafeneaua Hobby Cafe
Speaker: Dragoş Ofrim
Număr de participanţi: 15
Cost: GRATUIT

Rezervă-ţi din timp un loc telefonic la 0745.100.637 sau prin email la www.pingoo.ro.

  • Pingoo Cashback pentru tine

    Cumpara de la partenerii nostri prin platforma Pingoo Cashback si ai parte de mega beneficii – iti returnam bani cash inapoi din fiecare cumparatura! Avem zeci de categorii si peste 100 de parteneri de la care poti cumpara orice ai nevoie. Vrei mai mult? Recomanda Pingoo Cashback la cat mai multa lume, rude, prieteni, iar noi te rasplatim cu bani cash din toate cumparaturile lor! Wow! Ramai atunci pe Pingoo Cashback si incepe cumparaturile!
    Blog Nozza 2 Pingoo Cashback
Avantajele Pingoo